Riparimet më qesharake të makinave

Ripaprimi i një makine nuk është gjë tjetër pos telash. Pos që ju merr kohë dhe mund, zakonisht dhe kushton shtrenjtë. Por, çfarë duhet bërë kur nuk keni para të mjaftueshme apo dhe kohë për të shkuar te mjeshtri… ? – disa njerëz nuk e kanë këtë hall … ja dhe pse.

Pse duhet pritur mjeshtrin për një gërvishtje të makinës, ndonjë dritë të thyer, ndonjë karrige të munguar, apo “imtësira të tilla”? Thjesht, mund të improvizoni zgjidhjen.

makina-mjeshtri14

Shembujt në vijim janë dëshmi se një pjesë e njerëzve pëlqejnë të bëjnë modifikime, improvizime dhe të merren me mjeshtri të caktuara – duke treguar kështu kreativitetin e tyre – nganjëherë edhe të tepëruar.

Por, fundja, rezultati është interesant, nganjëherë qesharak, deri diku dhe i rrezikshëm. Sidoqoftë, të shohim në vijim kreativitetin e tyre. /NGJYRA.COM/ 

makina mjeshtri29 makina mjeshtri28 makina mjeshtri27 makina mjeshtri26 makina mjeshtri30 makina mjeshtri25 makina mjeshtri24 makina mjeshtri23 makina mjeshtri22 makina mjeshtri21 makina mjeshtri13 makina mjeshtri12 makina mjeshtri19 makina mjeshtri17 makina mjeshtri15 makina mjeshtri20 makina mjeshtri16 makina mjeshtri5 makina mjeshtri6 makina mjeshtri7 makina mjeshtri8 makina mjeshtri9 makina mjeshtri10 makina mjeshtri11 makina mjeshtri4 makina mjeshtri3 makina mjeshtri2 makina mjeshtri1 makina mjeshtri18

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply