Rob Origjinali, stilisti i pakonkurrencë i flokut

Roberto Perez, më shumë i njohur si Rob Origjinali, është një artist bashkëkohor dhe stilist flokësh nga San Antonio, në SHBA, i cili krijon vepra të mrekullueshme artistike në kokat e njerëzve.

Perez, një përfaqësues i spikatur i lëvizjes artistike gjithnjë në rritje, BarberArt– me mjeshtëri të rrallë pret, rruan dhe ngjyros flokun e klientëve, për të krijuar portrete realistike, florën e bukur, format gjeometrike, dhe çkado që mund të pjellë imagjinata e tij.

Në vijim ju sjellim një foto-galeri më disa punime të zgjedhura artistike të Robit, që ka realizuar në kokat e klientëve të tij. /NGJYRA.COM/

Rob Origjinali22 Rob Origjinali21 Rob Origjinali20 Rob Origjinali19 Hair Artist and Master Barber Rob Ferrel known as "Rob the Original" cuts the likeness of Mexican soccer player Javier Hernández Balcázar, known as "Chicharito" on the head of a customer at his barbershop in San Antonio Rob Origjinali17 Rob Origjinali16 Rob Origjinali14 Rob Origjinali13 Rob Origjinali12 Rob Origjinali11 Rob Origjinali10 Rob Origjinali9 Rob Origjinali8 Rob Origjinali7 Rob Origjinali6 Rob Origjinali5 Rob Origjinali4 Rob Origjinali3 Rob Origjinali2 Rob Origjinali1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply