Rrethojat kreative

Këto ndoshta mund të jenë rrethojat më interesante dhe të pazakonta të oborreve që keni parë ndonjëherë.

Shumica prej tyre nuk janë ide të ndonjë dizajneri të famshëm por të banorëve të zakonshëm, të cilët kanë shfrytëzuar materiale të ndryshme për nevojat e tyre – respektivisht për rrethimin e oborreve.

Dizajnet kreative që do t’ju paraqesim në vijim janë marrë nga qytete të ndryshme dhe besojmë se do të jenë një inspirim i mirë se si t’i rrethoni oborret tuaja – në një mënyrë tjetër nga ajo tradicionalja. /NGJYRA.COM/

rrethoja14 rrethoja2 rrethoja7 rrethoja12 rrethoja11 rrethoja8 rrethoja9 rrethoja3 rrethoja5 rrethoja6 The Dahmen Barn and wheel fence, Palouse Country Washington.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply