Serbia

Federata serbe e futbollit nuk mundi të garantojë mbarëvejtjen e ndeshjes mes Serbisë e Shqipërisë e cila u ndërpre për shkak të fanatizmit dhe dhunës që tifozët dhe lojtarët serbë ushtruan ndaj ekipit shqiptar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply