Shtëpia organike në Kroaci

Bukuria e dizajnit nuk ka kufij – dhe këtë e dëshmon më se miri arkitektja Helena Alfirevic Arbutina, me dizajnimin e një rezidence në Kroaci – të emëruar “House 04” .

Arbutina ka bërë kombinimin e strukturës organike me figura drejtëvizore, duke krijuar një harmoni dhe detaje të mahnitshme të shtëpisë.

Shtëpia është e ndarë në tre krahë dhe secili prej tyre ka një funksion të veçantë.

shtepia04 4

Një zonë është e përbërë nga garazha, dhoma e fjetjes për mysafirë dhe hapësirat përcjellëse, zona tjetër është e dedikuar për fëmijë, ndërsa zona e fundit – pjesa qendrore e shtëpisë,  është zonë e përbashkët për familjarë dhe mysafirë, e cila është e hapur dhe me shumë karakteristika të arkitekturës organike. /NGJYRA.COM/

shtepia 04 9 shtepia04 2 shtepi04 1 shtepia 04 6 shtepia 04 7 shtepia 04 8

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply