Si të konstatoni që është afër orgazmës?

Mësoni të njihni disa shenja të sigurta të orgazmës tek femrat, të cilat do t’i zhdukin dyshimet tuaja për atë se a e keni kënaqur me të vërtetë partneren tuaj. Kur të hetoni që e dashura juaj papritur ka filluar të djersitet, është në rrugë mirë për të përjetuar orgazmën.

Nëse është për t’u besuar hulumtimeve të ndryshme, së paku 70 për qind e femrave së paku njëherë ka aktruar orgazmën. Zakonisht ekzistojnë dy arsye. E para është që partnerja juaj është e vetëdijshme që këtë herë nuk do ta arrijë orgazmën, ndërkaq ju jeni përpjekur shumë. Mundësia e dytë që dëshiron t’ju kursejë nga zhgënjimi për shkak të mos mundësisë së ofrimit të kënaqësisë.

org4444

Nëse ju duket që orgazma është e lehtë të aktrohet, shenjat në vijim mund t’ju bindin se e ka arritur apo jo.

1. Futja e kokës së klitorisit

Po. Mirë e keni lexuar. Koka e klitorisit drejtpërdrejt para orgazmës fshihet në lëkurën përreth. Kur të ndodhë kështu, jeni në rrugë të drejtë dhe mos ndaloni assesi. Jo që ajo futje është e dukshme, por mund edhe ta prekni, andaj të mos ju brengosin zonat e errëta.

Pra, më mirë është që në çastin e rritjes së orgazmës të vendoseni në pozitën në të cilën mund t’ia fërkoni klitorisin. Kështu do t’i ofroni edhe më shumë kënaqësi dhe njëkohësisht do të dini që vërtet ka përjetuar orgazmën.

2. Frymëmarrja e shpejtuar dhe rrahjet e shpeshta të zemrës

young couple in bed

Bëhuni të kujdesshëm në shpejtësinë e frymëmarrjes së saj dhe të rrahjeve të zemrës. Nëse as para “orgazmës” nuk ndryshojnë, është mjaft e sigurt që orgazma është e rreme.

Drejtpërdrejt para orgazmës në të vërtetë rrahjet e zemrës së femrës fuqishëm shpejtojnë, ndërkaq frymëmarrja është gjithnjë e më e shpejtë dhe më e thellë, ndërkaq trupin e saj e vërshojnë lëvizje spontane të cilat kanë forcë tjetër, linjë dhe ritëm tjetër sesa gjatë tërë kohës së seksit.

3. Zgjerimi i bebes së syrit

Pra, njohjen e shenjës së tillë në errësirë të mund të keni vështirësi. Mirëpo kur dritat janë të ndezura, luteni që t’ju shikojë drejt në sy. Nëse vërtet e ka përjetuar orgazmën, bebet e syve të saj gjatë orgazmës do të zgjerohen.

4. Buzë të skuqura

org11111

Do të pyesni: cilat buzë? Përgjigjja është: të dyja – buzët e gojës dhe ato të vagjinës, në të vërtetë gjatë orgazmës lehtë fryhen dhe skuqen. Mbase njërën ndër to gjatë orgazmës së saj do të mund t’i shikoni.

5. Ngërçi muskujve vagjinalë

Me siguri është indikatori më i sigurt, sepse pothuajse është e pamundur të aktrohet. Gjatë orgazmës femra përjeton nga 3 deri në 10 ngërçe të muskujve vagjinalë, me ç’rast disa të para janë më të fuqishme. Ato ngërçe shtrëngojnë penisin tuaj sa që nuk është e vështirë t’i vëreni.

6. Djersitja e papritur

org3333

Kur hetoni që partnerja juaj papritur fillon të djersijë, është në rrugë të mirë për të përjetuar orgazmën. Trupi i saj në të vërtetë drejtpërdrejt para orgazmës është fuqishëm i tendosur dhe gjithashtu të gjithë muskujt bëjnë punën më të vështirë.

Kur të dy djersini dhe shtriheni të rraskapitur gjatë kënaqësisë kulmore, me ndërgjegje të qetë mund të hidhni poshtë çdo mendim për aktrim të orgazmës. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply