Skllavëria moderne

Në shumë se 35 milionë njerëz në mbarë botën janë të bllokuar në format moderne të skllavërisë, ku përfshihen: punët e detyruara, martesat e detyruara, trafikimi me njerëz, robëri nga borxhi, dhe shfrytëzim seksual, raporton Walk Free Foundation.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply