Skulpturat fantastike nga çeliku

Jordi Diez Fernandez është një artist nga Barcelona, i cili krijon skulpturat fantastike nga çeliku.

Edhe pse fillimisht kishte filluar të bënte skulptura nga mermeri dhe guri – veprat e tij artistike prej çeliku janë ato që i dhanë mirënjohjen botërore.

Diez Fernandez 4

Në mesin e skulpturave të tij të famshme është edhe ajo e inxhinierit Ildefonsa Cerde, i cili njihet për zhvillimin e Barcelonës në shekullin e 19-të.

Në vijim ju sjellim disa punime më të njohura të skulptorit Fernandez. /NGJYRA.COM/

Diez Fernandez 16 Diez Fernandez 15 Diez Fernandez 13 Diez Fernandez 2 Diez Fernandez 1 Diez Fernandez 8 Diez Fernandez 7 Diez Fernandez 6 Diez Fernandez 9 Diez Fernandez 3 Diez Fernandez 17 Diez Fernandez 11 Diez Fernandez 10 Diez Fernandez 5 Diez Fernandez 14

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply