Skulpturat prej rëre, art i mahnitshëm

Kënaqësi e papërshkrueshme, argëtim pafund, art inovativ, të gjitha këto gjëra i përshkojnë festivalet e ndryshme të skulpturave prej rërës që çdo vit mbahen anëmbanë botës.

Në këto festivale janë krijuar dhe po krijohen vepra të mahnitshme artistike  – ndërsa janë themeluar dhe çmime të posaçme për artistët më të mirë të kësaj fushe të artit.

Artists Put The Finishing Touches To The Weston Super Mare Sand Sculptures

Në këto skulptura krahas krijimeve moderne abstrakte, dominojnë objektet me vlerë arkitektonike, makinat, pastaj personazhet nga bota e kinematografisë dhe muzikës, si dhe bota shtazore.

Ne kemi përzgjedhur për ju një foto-galeri të skulpturave më të mahnitshme prej rëre që janë krijuar dhe shpërblyer ndër vite – e për të cilat janë shpenzuar orë të tëra të punës dhe sasi qindra tonëshe të rërës. /NGJYRA.COM/

skulp rera38 skulp rera34 skulp rera30 skulp rera43 skulp rera49 skulp rera47 skulp rera46 skulp rera48 skulp rera45 skulp rera40 skulp rera41 skulp rera42 skulp rera36 skulp rera33 skulp rera32 skulp rera31 skulp rera23 skulp rera29 skulp rera28 skulp rera27 skulp rera26 skulp rera25 skulp rera24 skulp rera22 OLYMPUS DIGITAL CAMERA skulp rera20 skulp rera19 skulp rera18 skulp rera17 skulp rera16 skulp rera15 skulp rera14 skulp rera13 Sculptors Place The Finishing Touches To Their Hollywood Themed Sand Sculptures Harry Potter skulp rera10 skulp rera9 skulp rera2 skulp rera1 Sculptors Place The Finishing Touches To Their Hollywood Themed Sand Sculptures skulp rera7 Gollum skulp rera5 skulp rera4 skulp rera3SAMSUNG

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply