Skulpturat unikate nga kashta dhe bari

Krahina Valloire në Francë, është e njohur për festivalin e skulpturave prej borës, mirëpo së fundi edhe për një lloj tjetër të skulpturave – ato nga kashta dhe bari.

Artistët më të mirë të kësaj fushe të artit çdo vit krijojnë skulptura të mahnitshme nga kashta dhe bari në këtë pjesë të Francës. Dhe, këto skulptura nuk janë çfarëdo, por të punuara me shije, ndërsa janë të përmasave gjigante.

Për më shumë ju sjellim fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

skulptura kashta 001 skulptura kashta 002 skulptura kashta 003 skulptura kashta 004 skulptura kashta 006 skulptura kashta 008 skulptura kashta 009 skulptura kashta 010 skulptura kashta 012 skulptura kashta 007 skulptura kashta 011 skulptura kashta 013

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply