Tenstsile, tendë ëndrrash për pushim në natyrë

Në kohën kur njerëzit gjithnjë e më shumë kërkojnë të kalojnë kohën e lirë në natyrë, tendat e kampingut po bëhen më të veçanta. Një lloj i tendës që do t’ua prezantojmë sot është ideuar që t’ju ofrojë një përvojë të paharruar dhe të sigurt të kampimit në natyrë.

Tenda Tenstsile është dizajnuar nga Alex Shirley-Smith, arkitekt dhe dizajner i shtëpive në dru.

tenda lart8

Përkundër madhësisë së saj, kjo tendë është shumë e lehtë për bartje, ndërsa ka tri njësi banimi që ofrojnë intimitet.

Shkallët e improvizuara vijnë bashkë me tendën – e cila lidhet në lartësi mes lisave – të cilat mund t’I lëshoni në tokë apo dhe t’i tërhiqni brenda tendës, duke shmangur kështu vizitorët e padëshiruar.

tenda lart4

Gjatë ditës këtë tëndë mund ta shndërroni në hamak dhe të sodisni natyrën e bukur që ju rrethon. /NGJYRA.COM/

tenda lart7 tenda lart6 tenda lart5 tenda lart3 tenda lart1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply