Tomislav Nikolic

Presidenti i Serbisë, Tomislav Nikolic, ka vlerësuar se Bashkimi Evropian do ta ballafaqoj Serbinë me njohjen e Kosovës, në këmbim për vazhdimin e integrimeve evropiane dhe se për këtë çështje sa më parë duhet të arrihet konsenzus kombëtar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply