Trupi i pikturuar në errësirë – peizazhe të bukura në trupin e femrës

Në mes të trupit të pikturuar dhe errësirës mund të ketë diçka – ndoshta jo për njerëzit e zakonshëm, por, për fotografin John Poppleton, ekziston arti, i krijuar mu nga duart e tij.

Poppleton, i cili jeton në Kaliforni të SHBA-ve, ka krijuar një cikël fotografish që pasqyrojnë peizazhet e detajuara të pikturuara me ngjyrë flouroshente mbi trupat e modeleve.

Duhet pranuar se John ka realizuar një kryevepër të kësaj fushe të artit – duke bërë që të dalin në pah bukuria e natyrës dhe e trupit të femrës njëkohësisht. /NGJYRA.COM/

trupi pikturimi 002 trupi pikturimi 004 trupi pikturimi 008 trupi pikturimi 007 trupi pikturimi 010 trupi pikturimi 009 trupi pikturimi 013 trupi pikturimi 006 trupi pikturimi 003 trupi pikturimi 011 trupi pikturimi 020 trupi pikturimi 019 trupi pikturimi 018 trupi pikturimi 017 trupi pikturimi 016 trupi pikturimi 015 trupi pikturimi 014 trupi pikturimi 012 trupi pikturimi 005

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply