Udhëtimi rreth botës brenda 5 minutave (VIDEO)

Pasi që e kishte braktisur punën, fotografi Kien Lam kishte vendosur të paketonte valixhen, foto-aparatin, dhe ishte nisur drejt Londrës. Prej aty, ai ka udhëtuar në 17 shtete të ndryshme të botës, ndërsa pamjet i ka përmbledhur në një video-material.

Pas suksesit të madh që kishte pasur me materialin e parë, Lam ka vazhduar misionin e tij edhe në 15 shtete tjera të botës, të cilat i ka vizituar brenda 3 vjetësh, ndërsa ka realizuar 6286 fotografi.

Video-materialin e tij të radhës po ua prezantojmë në vijim. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply