Vetëvrasjet

Sipas statistikave të Policisë së Kosovës, gjatë vitit 2014 në Kosovë kanë ndodhur 37 vetëvrasje dhe 155 tentim-vetëvrasje.Ndërkaq, për 13 vjet pas luftës në Kosovë janë evidentuar 786 raste të vetëvrasjes dhe 2.494 raste të tentim vetëvrasjes.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply