VIP-at, inspirimi për një trup perfekt

Sigurisht se e keni provuar gymin dhe arsyet për të shkuar në palestër janë të shumta. Nga mbipesha, e deri tek synimi i një figure perfekte.

Por, nëse kërkoni inspirim për të qenë sa më “fit”, janë të famshmit ata që duhet t’i merrni model. Janë me qindra, për të mos thënë mijëra, figura publike që kanë muskuj të përkryer të abdomenit.

Në mesin e të famshmëve që kanë muskuj të përkryer abdominal është Hugh Jackman ai të cilin duhet ta merrni si shembull pozitiv.

Por, lista nuk përfundon me kaq. T’ia hedhim një sy yjeve botërore dhe muskujve të tyre dhe të mundohemi të gjejmë inspirimin tek ta. /NGJYRA.COM/

1HUGH JACKMAN

Hugh Jackman

2GWEN STEFANI

Gwen Stefani

3MARK WAHLBERG

Mark Wahlberg

4David Beckham (1)

David Beckham (dhe, pothuajse çdo futbollist)

5HEMSWORTH

Vëllezërit Hemsworth

6JILLIAN MICHAELS

Jillian Michaels

*EXCLUSIVE* Rihanna is a Paddleboarding Pro!

Rihanna

Halle Berry celebrating her 45th birthday on the beach in Malibu, California

Halle Berry

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply