ZRRE-ja

Zyra e Rregullatorit të Energjisë në Kosovë do t’i hedhë poshtë kërkesat që kanë ardhur nga KEK-u, KESCO, KEDS-i dhe KOSTT-i për rritje dyshifrore të tarifave të energjisë elektrike. Kështu, energjia elektrike nuk do të shtrenjtohet këtë vit, raporton KD.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply