10 VIP beqarët dhe baqareshat e vitit 2015

Në disa rrethe shoqërore, personat beqarë/e konsiderohen gati sikur të ishin njerëz me ndonjë sëmundje. Madje, në qarqe të tilla – kur një person nuk është i martuar apo në lidhje serioze – mendohet se diçka nuk është në rregull me atë person.

Natyrisht, në të shumtën e rasteve, ky vlerësim nuk ka të bëjë fare me realitetin. Megjithatë, edhe pse shumë më i zbehtë, një perceptim (presion) i tillë ekziston edhe në rrethin e njerëzve të famshëm.

Është interesant fakti se, bukuria e një personi – i famshëm apo i thjeshtë – nuk është kusht që ai/ajo të jetë i zënë, respektivisht në lidhje serioze të dashurisë.

Sidoqoftë, ne do të ndalemi të personat e famshëm, të cilët siç duket do të hyjnë beqar/e në vitin e ri, përkundër faktit se, gjatë gjithë vitit, është shkruar e spekuluar për lidhjet dhe dashuriçkat e tyre – që nuk rezultuan me ndonjë lidhje serioze. Apo dhe që tashmë janë singël, pas martesave të dështuara.

Beqarë/e apo të “sëmurë/a”, në vijim ju sjellim një top-listë të 10 personave të famshëm, të bukur e të pashëm, që janë singël ende. /NGJYRA.COM/

10. Orlando Bloom

1 beqaresha 010

9. Chris Evans

Chris Evans

8. Kourtney Kardashian

1 beqaresha 008

7. Kate Hudson

1 beqaresha 007

6. Britney Spears

1 beqaresha 006

5. Rihanna

1 beqaresha 005

4. Adriana Lima

1 beqaresha 004

3. Charlize Theron

1 beqaresha 003

2. Hilary Duff

Hilary Duff's "All About You" Music Video Premiere

1. Kendall Jenner

1 beqaresha 001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply