17 meshkujt më atraktivë në botë – në 30 vjetët e fundit

Për çdo vit, redaktorët e revistës prestigjioze “People” – por dhe revistave tjera të famshme – përpilojnë listat e meshkujve më atraktivë në botë. Disa prej tyre, siç janë George Clooney, Richard Gere, Johnny Depp dhe Brad Pitt, kanë kryesuar në këto lista më shumë se njëherë.

Megjithatë, këto përzgjedhje nuk kanë hasur në kundërshtime te meshkujt tjerë VIP, e sidomos jo te gjinia e bukur – sepse nami i këtyre fytyrave ka pushtuar botën.

Sido që të jetë, në vijim ju sjellim listën e 17 meshkujve që, në tri dekadat e fundit, kanë dominuar listën e revistës “People” por dhe ato të revistave tjera prestigjioze të shoubiznesit, si meshkujt më atraktivë, më të pashëm, apo më hot në botë.

Ja kush janë ata, dhe në cilat vite kanë dominuar. /NGJYRA.COM/

Mel Gibson, 1985

meshk atrakt 0001

Sean Connery, 1989

meshk atrakt 0002

Tom Cruise, 1990

meshk atrakt 0003

Richard Gere, 1993 dhe 1999

meshk atrakt 0004

Brad Pitt, 1995 dhe 2000

meshk atrakt 0005

Harrison Ford, 1998

meshk atrakt 0006

Pierce Brosnan, 2001

meshk atrakt 0007

Ben Affleck, 2002

meshk atrakt 0008

Jude Law, 2004

meshk atrakt 0009

Matthew McConaughey, 2005

meshk atrakt 0010

George Clooney, 1997 dhe 2006

meshk atrakt 0011

Matt Damon, 2007

meshk atrakt 0012

Hugh Jackman, 2008

meshk atrakt 0013

Johnny Depp, 2003 dhe 2009

meshk atrakt 0014

Bradley Cooper, 2011

meshk atrakt 0015

Channing Tatum, 2012

meshk atrakt 0016

David Beckham, 2015

meshk atrakt 0017

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply