20 vende ku dimri duket përrallor

Për dikë është stinë e preferuar – për dikë dhe stinë e urryer. Megjithatë, duhet pranuar – dimri është stinë që krijon peizazhe të mahnitshme në planetin tonë.

Velloja e bardhë që mbulon tokën, pra bora, bën që ajri të jetë i pastër dhe i ftohtë, ndërsa shtëpia të na duket më e rehatshme se kurrë në parë.

Bukuria e dimrit nuk do shumë përshkrim – megjithatë, gjatë kësaj stine, në disa pjesë të botës krijohen pamje vërtetë përrallore. Të shohim në vijim se cilat janë ato. /NGJYRA.COM/

Val di Martello, Itali

dimri perralla 00001

Foto: © Thomas Zagler

Lumi Tadami, Japoni

dimri perralla 00002

Foto: 1x

Col de la Tourne, Zvicër

dimri perralla 00003

Foto: © Izakigur

Liqeni Peyto, Kanada

dimri perralla 00004

Foto: adamgibbs

Alcázar of Segovia, Spanjë

dimri perralla 00005

Foto: globetraveling

Parku Kombëtar Banff, Kanada

dimri perralla 00006

 

Foto: reddit

Malet Boreal, Norvegji

dimri perralla 00007

Foto: cabinporn

Hallstatt, Austri

dimri perralla 00008

Foto: traveltop

Manitoba, Kanada

dimri perralla 00009

Foto: traveler

Dolomites, Itali

dimri perralla 00010

Foto: © Tom Kelly

Lumi Shannon, Irlandë

dimri perralla 00011

Foto: traveler

Bavaria, Gjermani

dimri perralla 00012

Foto: littleolivetree

Hamnøy, Norvegji

dimri perralla 00013

Foto: letstravelsomewhere

Parku Kombëtar Campina, Itali

dimri perralla 00014

Foto: © pippo hfghgf

Liqeni Bled, Slloveni

dimri perralla 00015

Foto: reddit

«Moomin World», Finlandë

dimri perralla 00016

Foto: © Miki K.

Aramil, Rusi

dimri perralla 00017

Foto: © Евгений Тюрин

Alpe, Francë

dimri perralla 00018

Foto: © PROtwiga269 ॐ FEMEN

Parku Kombëtar Plitvice, Kroaci

dimri perralla 00019

Foto: © Michael Newman

Surgut, Rusi

dimri perralla 00020

Foto: resource

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply