28 dizajne të mahnitshme të lavamanëve

Secila shtëpi ka lavamanë dhe zakonisht ata janë të llojit standard. Por, jo domosdoshmërisht duhet të jetë kësisoj – sepse tashmë në treg ndodhen modele të mahnitshme të lavamanëve, që mund të zbukurojnë në pafundësi hapësirën ku ata janë të vendosur.

Në vend të jenë vetëm objekte funksionale, lavamanët tashmë janë shndërruar edhe në dekor banjash, kuzhinash… që tregojnë kreativitetin apo dhe shijen e pronarëve të shtëpisë.

Lavamanët interesantë lënë përshtypje të jashtëzakonshme në sytë e njerëzve si pjesë e dekorit brenda hapësirës ku ata janë të vendosur.

Në vijim ju sjellim 30 dizajne të mahnitshme të lavamanëvetë prodhuesve të njohur, që mund t’ju inspirojnë që edhe ju të përzgjedhni diçka ndryshe dhe me shije brenda shtëpisë tuaj. /NGJYRA.COM/

lavamani modern1 lavamani modern2 lavamani modern3 lavamani-modern4 lavamani modern5 lavamani modern6 lavamani modern7 lavamani modern8 lavamani modern9 lavamani-modern10 lavamani-modern11 lavamani modern12 lavamani-modern13 lavamani modern14 lavamani modern15 lavamani modern16 lavamani modern17 lavamani modern18 lavamani modern19 lavamani modern20 lavamani-modern21 lavamani modern22 lavamani modern23 lavamani modern24 lavamani modern25 lavamani-modern26 lavamani-modern27 lavamani modern28

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply