35 fotografi që dëshmojnë magjinë e Indisë

Një miliardë e 200 milionë banorë, 29 shtete federale, shtatë territore unioni, gjuhë dhe kultura të panumërta, janë vetëm disa nga karakteristikat e shtetit më multi-etnik në botë, Indisë.

Shteti i shtatë më i madh në botë për nga sipërfaqja është parajsë e vërtetë për turistët. Ai ofron objekte të panumërta të trashëgimisë arkitektonike por dhe festivale e rite nga më të çuditshmet në botë.

Magjia e nënkontinentit të Indisë qëndron dhe në kontrastet natyrore që mund të shihen në çdo cep të këtij vendi – që nga shkretëtira Rajasthani, moçalet Kerala, e deri të malet e Himalajeve.

Brenda Indisë do të gjeni një superfuqi botërore, por njëkohësisht, dhe një vend përplot krahina të varfëra, madje dhe të prapambetura. Sidoqoftë, të gjitha këto e bëjnë këtë vend edhe më interesant për t’u vizituar.

Disa nga magjitë e Indisë do t’i sjellim në një galeri të fotografive të përzgjedhura për ju. /NGJYRA.COM/

india magjia 001 india magjia 002 india magjia 003 india magjia 004 india magjia 005 india magjia 006 india magjia 007 india magjia 008 india magjia 009 india magjia 010 india magjia 011 india magjia 012 india magjia 013 india magjia 014 india magjia 015 india magjia 016 india magjia 018 india magjia 017 india magjia 019 india magjia 020 india magjia 021 india magjia 022 200201507-002 india magjia 024 india magjia 025 india magjia 026 india magjia 027 india magjia 028 india magjia 029 india magjia 030 india magjia 031 india magjia 032 india magjia 033 india magjia 034 india magjia 035

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply