Ana humoristike e jetës studentore…

Jeta studentore është përvojë që nuk harrohet – sidomos ditët kur të rinjtë bëjnë improvizime të ndryshme për ta bërë jetën e tyre sa më të lehtë. Vend të veçantë këtu zë dhe përgatitja e ushqimit në kushte të imrovizuara…

Andaj, në vijim ju sjellim një foto-galeri që dëshmon më se miri se, nëpër çfarë momentesh të vështira, por dhe të bukura e argëtuese – kalojnë studentët që jetojnë larg shtëpive të tyre, në konvikte apo dhe në banesa private.

Po ashtu, duhet lavdëruar gjeturinë e tyre, respektivisht kreativitetin praktik për të përmbushur nevojat jetësore. Ndoshta, kjo gjeturi mund t’ju shërbejë edhe juve të gjeni zgjidhje në momente të vështira. Kënaquni dhe, mos hezitoni – ndajeni më të tjerët. /NGJYRA.COM/

grillisimo 000011 grillisimo 000003 grillisimo 000004 grillisimo 000002 grillisimo 000009 grillisimo 000001 grillisimo 000010 grillisimo 000012 grillisimo 000013 grillisimo 000014 grillisimo 000005 grillisimo 000008 grillisimo 000015 grillisimo 000007 grillisimo 000017

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply