Bajram Rexhepi

Ekziston një rrjet i tërë njerëzish që janë në të gjitha institucionet e Kosovës dhe strukturat e PDK-së, të cilat menaxhohen nga SHIK-u. Shteti udhëhiqet nga ta. Kështu ka thënë për KTV ish-kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply