Bashkëpunimi policor

Policia e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë kanë nënshkruar marrëveshjen për patrullim të përbashkët ndërshtetërorë. Roli i Policisë së Kosovës do të jetë në formën e asistencës, ngaqë ajo e Shqipërisë posedon fuqitë ekzekutive.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply