Birësimet

Në 6 muajt e lënë pas në vitin 2015 në Shqipëri janë birësuar 32 fëmijë, mes tyre dhe një fëmijë me virusin HIV-AIDS. Janë këto shifrat të cilat bëhen publike nga kryetari i Institutit të Birësimeve Genci Terpo në një intervistë për A1Report.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply