Cilët të famshëm janë më të shkurtër se sa ju mendoni?

I keni parë shpeshëherë në skenë, në film, në spote muzikore, dhe gati cdoherë jeni mrekulluar me dukjen e tyre. Megjithatë, duhet të pranoni se për disa prej tyre nuk e keni as me të voglën ide se çfarë gjatësie kanë.

Në kategorinë e meshkujve të famshëm me shtat të shkurtër hyjnë shumë yje të muzikës dhe kinematografisë, ndërsa ne kemi përzgjedhur vetëm disa sish – që në shikim të parë duken shumë më të gjatë se sa gjatësia e tyre reale.

Prandaj, kësaj radhe kemi lënë anash yjet si Tom Cruise, Leonard Cohen, Al Pacino… ndërsa jemi përpjekur t’ju sjellim disa nga emrat aktual që duken më “gjigantë” në skenë respektivisht në ekran. /NGJYRA.COM/

KEVIN HART

Kevin Hart – 1.63 m

BRUNO MARS

Bruno Mars – 1.65 m

DANIEL RADCLIFFE

Daniel Radcliffe – 1.65 m

BILLY JOEL

Billy Joel – 1.66 m

LIL WAYNE

Lil Wayne – 1.68 m

JON STEWART

Jon Stewart – 1.69 m

JAMES MCAVOY

James Mcavoy – 1.70 m

BEN STILLER

Ben Stiller – 1.70 m

JOE JONAS

Joe Jonas – 1.70 m

NIALL HORAN

Niall Horan – 1.73 m

USHER

Usher – 1.73 m

MARK WAHLBERG

Mark Wahlberg – 1.73 m

ROBERT DOWNEY

Robert Downey, Jr. – 1.74 m

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply