Dhomat romantike të gjumit

Për të krijuar një atmosferë romantike në dhomën tuaj të gjumit nuk është e nevojshme të ndërmerrni ndryshime të mëdha – nganjëherë, me fare pak përkushtim, mund të krijoni një hapësirë të këndshme për relaks.

Mbulesat e buta, shtretërit me tendë, apo llambadarët glamurozë, mjaftojnë të vëreni ndryshimin.

shtrati romantik5

Për shembull, mbuloja dhe shtroja e shtratit duhet të jetë me ngjyra të ngrohta, ndërsa pranë shtratit mund të vendosnim një cohë/qilim.

Po ashtu, për të arritur efektin romantik, brenda dhomës mund të shtojmë vajra aromatike dhe qirinj, por pa e tepruar.

shtrati romantik7

Një gjë tjetër, jo më pak e rëndësishme, është t’ju kujtojmë se, në dhomat e gjumit aparatet elektronike nuk kanë vend. Televizorët, telefonat celularë, vetëm sa do të shtojnë stresin dhe do të zvogëlojnë epshin tuaj.

Në vijim ju sjellim disa shembuj si mund ta rregulloni dhomën tuaj të gjumit. /NGJYRA.COM/

shtrati romantik6 shtrati romantik10 shtrati romantik4 shtrati romantik3 shtrati romantik1 shtrati romantik8 shtrati romantik9 shtrati romantik2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply