Dhuna në familje

Dhuna në familje është një problem i vazhdueshëm në shoqërinë kosovare. Vetëm gjatë vitit 2014 janë regjistruar 1200 raste të dhunës në familje dhe të gjitha viktimat janë femra, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply