Ekonomia botërore

Ekonomia botërore do të rritet më ngadalë se sa pritej këtë vit dhe do të përmirësohet në vitin 2016, në se do të ketë investime. Ky është parashikimi më i fundit i Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik me seli në Paris.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply