Gjësendet shtëpiake që mund të mos e besoni por me të vërtetë ekzistojnë!

Duke i pasur parasysh problemet dhe vështirësitë e shumta me të cilat përballemi derisa i kryejmë punët e përditshme shtëpiake, padyshim se duhet t’u jemi shumë mirënjohës  dizajnuesve kreativë dhe prodhuesve të një numri të gjësendeve praktike e funksionale që na e lehtësojnë jetën plot tension.

Janë disa zbulime, respektivsht, gjësendet shtëpiake që mund të mos e besoni por me të vërtetë ekzistojnë. Të shohim në vijim cilat janë ato. /NGJYRA.COM/

kuzhina paj1

1. Trina për enë të lara që kullon ujin në lavaman

kuzhina paj2

2. Fshisa me “kashagi”

kuzhina paj3

3. Dërrasa për grirje me njësi matematikore

kuzhina paj4

4. Pajisja BiKN për gjurmimin e çelësave dhe celularëve

kuzhina paj5

5. “Gota më e sofistikuar e verës”

kuzhina paj6

6. Dërrasa sortuese për grirje

kuzhina paj7

7. Mbajtësja e librit

kuzhina paj8

8. Kapaku i silikonit për mbylljen e shisheve të birrës

kuzhina paj9

9.  Lecka pastruese me telekomandë

kuzhina paj10

10. Aparati për lirimin automatik të erëzave

kuzhina paj11

11. Dërrasa palosëse për grirje

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply