Grenlanda, vendi më i bukur në Tokë

Daniel Kordan dikur ishte një fizikant, ndërsa më vonë bëri famë edhe si alpinist i shquar dhe fotograf, i cili ka shëtitur këmbë vendet më të bukura në botë.

Kordan ka vizituar destinacionet më të largëta në planetin e Tokës, dhe një prej tyre është dhe Grenlanda, që sipas tij, është vendi më i bukur në botë.

Aventuristi dhe fotografi Kordan ka realizuar një galeri të mahnitshme të fotografive nga vendi i mbuluar me borë dhe akull – ndërsa peizazhet që ai sjell vërtetë duken përrallore.

Së përse Grenlanda është një prej destinacioneve më të adhuruara për fotografët e shquar, mund të kuptoni nga pamjet që i sjellim për ju në vijim. /NGJYRA.COM/

grenlanda bukur 00002 grenlanda bukur 00003 grenlanda bukur 00004 grenlanda bukur 00005 grenlanda bukur 00006 grenlanda bukur 00007 grenlanda bukur 00008 grenlanda bukur 00009 grenlanda bukur 00010 grenlanda bukur 00011 grenlanda bukur 00012 grenlanda bukur 00013 grenlanda bukur 00014 grenlanda bukur 00015 grenlanda bukur 00016

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply