Greqia

Banka Qendrore e Greqisë ka paralajmëruar se nëse Athina dështon të arrijë marrëveshje me kreditorët e saj ndërkombëtarë, një gjë e tillë do të çojë në daljen e mundshme të Greqisë nga Eurozona dhe Bashkimi Evropian.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply