Interpoli

Interpoli ka lëshuar fletëarreste për gjeneralin Momir Stojanoviq dhe 15 serbë e një shqiptar, të akuzuar për krime lufte ndaj popullsisë civile, të kryera në prill të vitit 1999 në Rekë të Keqe të Gjakovës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply