Ivica Daçiq

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq konsideron se Beogradin e pret një luftë e madhe në Këshillin Ekzekutiv dhe Asamblenë e Përgjithshme të UNESCO-s. Kjo, për shkak të presionit që po u bëhet vendeve që nuk e kanë njohur Kosovën si shtet, që të mos votojnë kundër anëtarësimit të saj në UNESCO.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply