Kasollat përrallore të Dan Pauly

Dan Pauly është gjenerata e katërt e marangozëve në familjen e tij, ndërsa ai është bërë i famshëm në mbarë botën duke ndërtuar kasolla përrallore nga druri i recikluar.

Stërgjyshi i Danit, në fund të viteve 1800, kishte ndërtuar stalla dhe kasolla të panumërta në Minnesota, ndërsa disa prej tyre kanë mbijetuar deri në ditët e sotme.

Dan shpeshherë shfrytëzon drurin që e kishte përdorur stërgjyshi i tij, duke recikluar ndërtimet e vjetra.

Kasollat interesante të Danit tashmë janë shpërndarë gjithandej botës nëpërmjet internetit, respektivisht rrjeteve sociale. Disa prej tyre mund t’i shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

kasollat e danit 001 kasollat e danit 007 kasollat e danit 004 kasollat e danit 014 kasollat e danit 013 kasollat e danit 017 kasollat e danit 008 kasollat e danit 010 kasollat e danit 011 kasollat e danit 009 kasollat e danit 005 kasollat e danit 012 kasollat e danit 019 kasollat e danit 022 kasollat e danit 024 kasollat e danit 025 kasollat e danit 021 kasollat e danit 020 kasollat e danit 015 kasollat e danit 016 kasollat e danit 018 kasollat e danit 006 kasollat e danit 002

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply