Këta pilotë janë të mahnitshëm dhe të pakrahasueshëm…

Pilotët e ekipeve ushtarake amerikane, “US Navy Blue Angels” dhe “US Air Force Thunderbirds”, janë ndër më të mirët në botë – të cilët janë në gjendje të realizojnë fluturime, akrobacione dhe demonstrime nga më të paimagjinueshmet, me avionë luftarakë.

Dhe, përderisa shkathësitë individuale janë për t’u admiruar, çfarë të themi për demonstrimet që ata janë në gjendje t’i realizojnë bashkërisht – si ekip, pra, me lëvizje të sinkronizuara?

Shikoni në vijim 25 fotografi që dëshmojnë shkathtësitë të pabesueshme të pilotëve të ekipeve ushtarake “Blue Angels” dhe “Thunderbirds”, në ushtrime, manifestime dhe parada të ndryshme ushtarake. Kënaquni dhe ndajeni këtë galeri me të tjerët. /NGJYRA.COM/

pilot usa 0001 pilot usa 0002 pilot usa 0003 pilot usa 0004 pilot usa 0005 pilot usa 0006 pilot usa 0007 pilot usa 0008 pilot usa 0009 pilot usa 0010 pilot usa 0011 pilot usa 0012 pilot usa 0013 pilot usa 0014 pilot usa 0015 pilot usa 0016 pilot usa 0017 pilot usa 0018 pilot usa 0019 pilot usa 0020 pilot usa 0021 pilot usa 0022 pilot usa 0023 pilot usa 0024

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply