Këto gjëra ndodhin vetëm në Rusi!

Pa marrë parasysh se në cilin shtet jetoni, çdoherë keni përshtypjen se jeni të rrethuar me njerëz paksa të çmendur – që vishen dhe sillen çuditshëm. Megjithatë, shprehitë e këtyre njerëzve mund të jenë relative – sepse jo gjithçka që juve ju duket e pazakontë, është e tillë edhe në sytë e të tjerëve.

Sidoqoftë, ekzistojnë shtete në botë ku njerëzit sillen vërtetë çuditshëm dhe bëjnë gjëra të pazakonshme. Një shembull i përkryer për ta dëshmuar këtë gjë është – kush tjetër pos Rusia.

Pasi t’i shikoni këto 25 fotografi që janë realizuar në këtë shtet, ndoshta do të mendoni edhe njëherë rreth përcepcionit tuaj se – çka është normale dhe cka e çmendur në vendin ku jetoni.

Mos e humbisni tekstin: Policët rusë në detyrë, të cilin e kemi botuar kohë më parë. /NGJYRA.COM/

25. Rrezitja në borë, gjë e zakonshme në Rusi

ruskaja25

24. Të mësuar me kushtet e motit ekstrem

ruskaja24

23. E kur ftohen – pason ngrohja në furrën me gaz

ruskaja23

22. S’ka relaks me të mirë se një banjë me shoqëri

ruskaja22

21. Dhe nëse makina nuk ngrohë siç duhet – ka zgjidhje

ruskaja21

20. Rusët njihet edhe për kreativitet të pashoq

ruskaja20

19. Disa gjëra janë shpikur nga rusët

ruskaja19

18. Sistem i sofistikuar i lavamanit

ruskaja18

17. Dhoma e konferencave

ruskaja17

16. Timoni futuristik i biçikletave

ruskaja16

15. Dhoma e shndërruar në pishinë

ruskaja15

14. Shpata, si mjet kuzhine

ruskaja14

13. Familja ruse duke shikuar TV

ruskaja13

12. Arinjtë janë pjesë e familjes

ruskaja12

11. Rusët dinë edhe t’i qerojnë hesapet me arinjtë

ruskaja11

10. Dashamirët e vodkës

ruskaja10

9. Një garë origjinale me kuaj

ruskaja9

8. Preciziteti me motor-sharrë

ruskaja8

7. Demonstrimi i forcës ruse

ruskaja7

6. Shou i ngasjes së makinave – që ia kalon edhe Hollywoodit

ruskaja6

5. Higjiena në radhë të parë

ruskaja5

4. Çdo gjë në shërbim të basketbollit

ruskaja4

3. Pushuesit njihen me forcën ushtarake

ruskaja3

2. Pa koment!

ruskaja2

1. Relaksi kurrë nuk është i tepërt

ruskaja1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply