Këto mace vërtetë e adhurojnë ujin!

Ekziston një bindje e përgjithshme që macet e urrejnë ujin. Megjithatë, këtë konstatim nuk duhet marrë si të mirëqenë, sepse ka mace që vërtetë kënaqen kur pastrohen apo dhe kur luajnë me ujin.

Andaj, duhet hequr dorë bindja, respektivisht miti, që këto kafshë shtëpiake e urrejnë ujin dhe që nuk do të mund t’i bindim të bëjnë banjë.

Sidoqoftë, uji mund t’u dëmtojë qimet maceve apo mund t’u shkaktojë atyre dhe infeksione në veshë, nëse ato nuk janë të kujdesshme. Megjithatë, macet që do t’i prezantojmë në vijim nuk brengosen fare për këtë fakt – madje, ato kënaqen me ujin. /NGJYRA.COM/

mace uji 001 mace uji 006 mace uji 005 mace uji 008 mace uji 007 mace uji 009 mace uji 011 mace uji 004 mace uji 003 mace uji 013 mace uji 014 mace uji 012 mace uji 015 mace uji 016 mace uji 018 mace uji 026 mace uji 020 mace uji 023 mace uji 027 mace uji 028 mace uji 029 mace uji 031 mace uji 032 mace uji 033 mace uji 021 mace uji 030 mace uji 025 mace uji 024 mace uji 017 mace uji 019 mace uji 010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply