Korrupsioni

Ndër institucionet më të korruptuara në vendin tonë mbeten qeveria, gjyqësori, komunat dhe ndërmarrjet publikeka vlerësuar drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, Hasan Preteni për KP.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply