Kosova në UEFA

Kosovaështë anëtarja e 55-të e Federatës Evropiane të Futbollit.Ajo është pranuar në Kongresin e UEFA-s, që është mbajtur në Budapest.Anëtarësimi në UEFA u mundëson ekipeve të Kosovës të marrin pjesë në garat evropiane, si dhe i hap rrugën Kosovës të anëtarësohet në Federatën Botërore të Futbollit – FIFA.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply