LDK

Kuvendi zgjedhor i LDK-së i ka dhëne goditje të rëndë procesit demokratik dhe kjo do të lërë pasoja edhe për skenën politike në përgjithësi, kanë thënë analistët dhe ata që përcjellin punën e partive politike, raporton Koha.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply