Marinsat, krenaria e Ushtrisë amerikane

Ushtria amerikane njihet për standardet e larta. Të gjitha degët e saj janë sinonim i perfeksionit, mirëpo njëra prej tyre spikatet më shumë – Korpusi i Marinës.

Që të arrish shkallën e perfeksionit të Marinës nuk është punë e lehtë, duke marrë parasysh se, trupat e saj ishin të angazhuara në secilin konflikt përgjatë gjithë historisë amerikane.

Marina është krenaria e SHBA-ve, ndërsa forcat e saj veprojnë në det, ajër dhe në tokë. Forcat e Marinës ndërkaq, janë në gjendje që t’i përgjigjen çfarëdo lloji të krizës, në më pak se 24 orë – me armatimin më modern që ekziston.

Por, si duken forcat e Marinës në veprim? Ju sjellim në vijim një foto-galeri të përzgjedhur, ku marinsat shihen në aksion. /NGJYRA.COM/

marinsat marinsat 00002 marinsat marinsat 00003 marinsat marinsat 00004 marinsat marinsat 00005 marinsat marinsat 00006 marinsat marinsat 00007 marinsat marinsat 00008 marinsat marinsat 00009 marinsat marinsat 00010 marinsat marinsat 00011 marinsat marinsat 00012 marinsat marinsat 00013 marinsat marinsat 00014 marinsat marinsat 00015 marinsat marinsat 00016 marinsat marinsat 00017

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply