Mozaikët fantastikë nga rëra dhe guaskat

Svetlana Ivanchenko, artiste nga Ukraina, është e njohur botërisht për mozaikët fantastikë që i krijon nga materialet që i gjen në bregdet – rëra dhe guaskat.

Punimet e saj – fytyrat ekzotike në plazh dhe shkretëtirë – janë të mahnitshme dhe duken aq reale, sa që vështirë të besohet se ato janë punuar nga këto materiale.

Në vijim ju sjellim fotogalerinë me punimet e Svetlanës, ku gërshëtohen bukuria dhe arti nga bota e njerëzve, kafshëve dhe bimëve. /NGJYRA.COM/

Svetlana Ivanchenko008 Svetlana Ivanchenko001 Svetlana Ivanchenko002 Svetlana Ivanchenko028 Svetlana Ivanchenko023 Svetlana Ivanchenko029 Sand Art Svetlana Ivanchenko025 Svetlana Ivanchenko018 Svetlana Ivanchenko019 Svetlana Ivanchenko006 Svetlana Ivanchenko003 Svetlana Ivanchenko014 Svetlana Ivanchenko013 Svetlana Ivanchenko005 Svetlana Ivanchenko012 Svetlana Ivanchenko011 Svetlana Ivanchenko015 Svetlana Ivanchenko016 Sand Art Svetlana Ivanchenko030 Svetlana Ivanchenko026 Svetlana Ivanchenko027 Svetlana Ivanchenko020 Svetlana Ivanchenko024 Svetlana Ivanchenko010 Svetlana Ivanchenko004 Svetlana Ivanchenko007

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply