Një jetë ndryshe – rreth botës me piano…

Para më shumë se katër vjetësh, Dotan Negrin e kishte lënë punën e tij në New York City, e kishte marrë pianon me vete, dhe ishte nisur në një udhëtim rreth e përqark botës. Duke i lënë të gjitha gjërat personale në një bodrum, ai e thjeshtoi jetën e tij në tri gjëra: muzikën, udhëtimin dhe njerëzit.

Që nga ajo kohë, Begrin, bashkë me pianon e tij, ka vizituar mbi 300 qytete dhe mbi 20 shtete të ndryshme. Ndërsa ka performuar muzikë që nga rrugët e Guetemalas, deri të Kulla e Ajfellit apo dhe Kanioni Colorado.

Negrin fillimisht nuk ka përdorur telefon, ndërsa së fundi e përdorë një të tillë vetëm për lidhje me internet. Gjatë udhëtimit të deritashëm ai ka njohur dhe krijuar me plot miq, me të cilët është shoqëruar në dreka, darka, shëtitje.

Aventuristit Negrinit i pëlqen jeta e tij, destinacinet të cilat i viziton, muzika e pianos, si dhe të takojë njerëz të mirë. Dhe, kështu e ka në plan të vazhdojë jetën e tij.

Ai ka krijuar dhe ueb-faqen personale, pianoaround.com, ku poston storje interesante nga aventurat e tij rreth botës, ndërsa për të kanë raportuar mediat më të fuqishme botërore. /NGJYRA.COM/

negrin pianio 0009 negrin pianio 0008 negrin pianio 0007 negrin pianio 0006 negrin pianio 0003 negrin pianio 0002 negrin pianio 0001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply