Një penthouse i dizajnuar me shumë stil

Nuk është e vërtetë se vetëm laramania e ngjyrave i jep gjallëri ambientit, ky synim mund të arrihet edhe përmes dy apo tri ngjyrave që i takojnë një rrethi.

Tendencë e arkitektëve dhe e dizajnerëve në ditët e sotme është që hapësirat të jenë sa më të pastra, me më pak mobilie – me ndonjë element dekorativ shumë elegant dhe me stil.

Yorkville Penthouse2

Modelin që po ua prezantojmë në vijim është interieri i Yorkville Penthouse, në Toronto të Kanadasë, i realizuar nga dizajneri Cecconi Simone.

Në këtë apartament luksoz dominojnë ngjyra e bardhë dhe e zezë, të cilat i japin hapësirës banuese shkëlqim dhe shumë klas, ndërkaq llambadari dhe oxhaku e bëjnë ambientin edhe më të ngohtë. /NGJYRA.COM/

Yorkville Penthouse5 Yorkville Penthouse11 Yorkville Penthouse7 Yorkville Penthouse6 Yorkville Penthouse8 Yorkville Penthouse4 Yorkville Penthouse9 Yorkville Penthouse10

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply