Nuset e Indisë

Nëse për shumicën e njerëzve në botë martesa është momenti më i lumtur në jetën e tyre, në Indi, ajo është diçka edhe më shumë. Populli i Indisë është i vetmi popull në botë që beson se martesa krijohet në parajsë dhe se ajo i bashkon dy zemra në një.

Pjesa më e interesante e martesë në Indi, janë nuset – të cilat vishen dhe stolisen sipas traditave shekullore të këtij vendi.

Andaj, në vijim ju sjellim një fotogaleri të nuseve nga India, në ditën e martesës, që konsiderohet si dita më e lumtur në jetën e tyre, dhe si një dhuratë e madhe nga Perëndia.

Fotografitë sjellin traditën e lashtë të zbukurimit dhe stilosjes së nuseve në Indi. /NGJYRA.COM/

nuse india 30 nuse india 028 nuse india 026 nuse india 025 nuse india 029 nuse india 001 nuse india 002 nuse india 004 nuse india 005 nuse india 006 nuse india 007 nuse india 008 nuse india 009 nuse india 010 nuse india 011 nuse india 014 nuse india 015 nuse india 016 nuse india 017 nuse india 012 nuse india 018 nuse india 019 nuse india 020 nuse india 021 nuse india 022 nuse india 023 nuse india 024 nuse india 013 nuse india 003

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply