Perfeksionizëm i “sëmurë” në punë

Perfeksionizmi i tepruar në punë mund t’ju vrasë, por pak perfeksionizëm, do të thotë dhe përsosmëri. Sidomos kur bëhet fjalë për renditjen e produkteve në mënyrë simetrike në dyqanet e çfarëdo lloji.

A e dini se si duket perfeksionizmi në punë? Nëse jo, do ta keni rastin të shihni nëpërmjet një fotogalerie që ua sjellim në vijim.

Ueb-faqja e popullarizuar “Bored Panda” ka përzgjedhur një galeri të bukur të perfeksionizmit në punë. Ja, si duke tai. /NGJYRA.COM/

perfeksionizem pune 00001 perfeksionizem pune 00003 perfeksionizem pune 00004 perfeksionizem pune 00005 perfeksionizem pune 00006 perfeksionizem pune 00007 perfeksionizem pune 00008 perfeksionizem pune 00009 perfeksionizem pune 00010 perfeksionizem pune 00011 perfeksionizem pune 00012 perfeksionizem pune 00013 perfeksionizem pune 00014 perfeksionizem pune 00015 perfeksionizem pune 00016 perfeksionizem pune 00017 perfeksionizem pune 00018 perfeksionizem pune 00019 perfeksionizem pune 00020 perfeksionizem pune 00021 perfeksionizem pune 00022 perfeksionizem pune 00023 perfeksionizem pune 00024 perfeksionizem pune 00025

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply