Përmasat e divave të bukurisë

Që nga aktoret e famshme, deri të modelet dhe këngëtaret, pamja ishte faktor goxha i rendësishëm për famën botërore çfarë e gëzojnë sot. Ja mundësia për të zbuluar se çfarë përmasash kanë disa nga yjet më të mëdha botërore si, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Miranda Kerr… përmasat janë zyrtare.

1. Jennifer Lopez 

jennifer-lopez prapa3

Gjatësia: 165 cm.

Pesha: 59 kg.

Përmasat: 86-66-94 cm.

2. Jessica Biel 

diva2

Gjatësia: 170 cm.

Pesha: 55 kg.

Përmasat: 92-66-91 cm.

3. Shakira 

diva3

Gjatësia: 157 cm.

Pesha: 56 kg.

Përmasat: 87-61-94 cm.

4. Katy Perry 

diva4

Gjatësia: 173 cm.

Pesha: 59 kg.

Përmasat: 92-61-89 cm.

5. Taylor Swift 

diva5

Gjatësia: 177 cm.

Pesha: 54 kg.

Përmasat: 75-62-77 cm.

6. Kim Kardashian 

diva6

Gjatësia: 159 cm.

Pesha: 64 kg.

Përmasat: 97-67-101 cm.

7. Miranda Kerr 

diva7

Gjatësia: 175 cm.

Pesha: 54 kg.

Përmasat: 86-61-86 cm.

8. Eva Longoria 

diva8

Gjatësia: 157 cm.

Pesha: 48 kg.

Përmasat zyrtare: 87-59-84 cm.

9. Sandra Bullock 

diva9

Gjatësia: 171 cm.

Pesha: 52 kg.

Përmasat zyrtare: 86-61-86 cm.

10. Diane Kruger 

diva10

Gjatësia: 170 cm.

Pesha: 57 kg.

Përmasat: 84-59-89 cm.

11. Uma Thurman 

diva11

Gjatësia: 180 cm.

Pesha: 63 kg.

Përmasat: 94-66-91 cm.

12. Nicole Scherzinger 

diva12

Gjatësia: 165 cm.

Pesha: 55 kg.

Përmasat:  92-59-94 cm. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply