Pongour, ujëvara kaskadë, perla e Vietnamit

Ujëvara Pongour, gjendet në Dalat, Vietnam. Rajoni është i njohur për peisazhet e tij romantike, luginat e shumta, burimet, liqenet dhe kodrat me pisha.

Në mesin e ujëvarave të ndryshme, padyshim se shquhet ajo Pongour, e rrethuar me një pyll të madh.

Pongour është rreth 40 metra e lartë dhe 100 metra e gjerë, ndërsa shkallët e saj të lëmuara duken si një amfiteatër natyror.

Pongour2

Uji i lumit fuqishëm derdhet poshtë këtyre shkallëve kaskadë, duke e mbushur ajrin me një tungull të lartë bubullues.

Bukuria e ujëvarës është poetike dhe e vlerësuar si nga vendasit ashtu dhe nga turistët./NGJYRA.COM/

pongour-0006 Pongour 0002 Pongour 0003 Pongour5 Pongour 0001 Pongour3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply